Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB alături de studenții aflați în sesiune

Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (EUB) rămâne, începând de luni, 10 iunie 2013, timp de o săptămână, în fiecare zi de la ora 09:00, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Șos. Panduri, nr. 90). Psihoterapia experiențială a unificării, psihologia clinică, psihodiagnoza clinică, etica în psihologia educației, neuroștiința cogniției, filosofia minții – sunt doar câteva dintre specializările ce se regăsesc în volumele expuse în Caravană, oferta incluzând și alte apariții EUB în materie de științe socio-umane.

Prezența Caravanei EUB este ocazionată de o cascadă de evenimente: 10 iunie 2013, conferința Sănătatea mintală – de la dezinstituționalizare la incluziune (organizată de Departamentul de Psihologie Specială al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București în parteneriat cu fundațiile Estuar, Comber România și Motivation România, ca parte a unui proiect dedicat facilitării accesului pe piața liberă a muncii pentru tinerii și adulții cu probleme de sănătate mintală); 14-15 iunie 2013, workshop-ul Teoria minții și design-ul social al minții (organizat de programul de master în științe cognitive Open Mind din cadrul Universității din București, cu sprijinul Facultății de Psihologie și Științele Educației, având participanți din țară și din străinătate).

 2,822 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.