Caravana EUB “colindă” la Litere

1În zilele de 11, 12 și 13 decembrie 2013, în holul Facultății de Litere (Str. Edgar Quinet), începând cu orele 11:00, până seara, Caravana EUB va însoți o suită de evenimente.

Miercuri și joi, Departamentul de Științe ale Comunicării, Specializarea Comunicare și Relații Publice, aniversează două decenii de existență. Momentul este și un prilej de comemorare a personalității profesorului Cezar Tabarcea, inițiatorul și mentorul respectivei structuri academice. Pe 11 decembrie (ora 18:00, Amfiteatrul Bălcescu) va avea loc o conferință din seria ,,Valorile noastre”. În cadrul manifestării din 12 decembrie (ora 18:00, Sala de Lectură a Facultății de Litere) se va lansa volumul Cristina Bogdan, Ana-Maria Teodorescu (editori), CRP – După 20 de ani, ce tocmai a apărut la Editura Universității din București (într-o perioadă în care și EUB împlinește două decenii de la reorganizarea ca editură de carte științifică).

Vineri, Caravana EUB rămâne în Holul de Marmură, întrucât este prima zi a colocviului anual internațional al Departamentului de Lingvistică, ajuns la cea de-a 13-a ediție (și desfășurat anul acesta în 13-14 decembrie).

În Caravana EUB se vor reuni aproape 100 de titluri din vastul domeniu al filologiei (limba română, limbi străine, interdisciplinaritate). Și, în aceste clipe de sărbătoare, ar mai fi de spus, pentru cititorii împătimiți ai Literelor, un gând de Sărbători:

Vă urăm din Editură:

Câte paie pe șură,

Atâtea file de lectură!

 2,677 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Lasă un răspuns