Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB, prezentă la „Primăvara cărţii la Iaşi”

afis-rgb-librex-2016-autori-invitatiDupă două luni de la debutul anului 2016, Caravana Editurii Universităţii din Bucureşti (CEUB), care până acum şi-a uns osiile şi şi-a încărcat sacii cu titluri noi, de referinţă în spaţiul literaturii ştiinţifice, va bifa, în perioada 8-13 martie, prima deplasare din acest sezon: Târgul de Carte LIBREX din Iaşi.

Actuala ediţie, a XXIV-a, de altfel cel mai important eveniment cultural din viaţa dulcelui Târg al Ieşilor, destinat producţiei de carte din întreaga ţară, se desfăşoară „sub beneficul semn al Primăverii cărţii la Iaşi”, aşa după cum şi-au ştanţat organizatorii antetul Invitaţiei.

Prezenţă constantă la aproape toate ediţiile acestui Târg, Caravana EUB se va alătura, prin Consorţiul Universitaria, împreună cu prietenii de la Universitatea „Al.I. Cuza” Iaşi, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, şi va pune la dispoziţia cititorilor peste 200 de titluri, din domeniile Filosofie, Filologie – Litere, Limbi Străine, Istorie, Ştiinţe Politice, Ştiinţe ale Educaţiei, Sociologie, Teologie, Biologie, Matematică, Fizică, Sport, precum şi dicţionare, ghiduri de conversaţie, colecţii şi reviste.

 3,913 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Lasă un răspuns

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.