Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB se remarcă la Bookfest 2015

Ca în fiecare an, Editura Universităţii din Bucureşti (EUB) participă la târgul de carte Bookfest, Bucureşti. Anul acesta, continuând o tradiţie recentă, standul EUB va fi în cadrul Consorţiului Universitaria, împreună cu Editura ASE, Presa Universitară Clujeană, Editura Universităţii de Vest – Timişoara, Editura Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi (Romexpo, Pavilion C4, 20-24 mai 2015, începând cu ora 10.00).

Pentru Caravana EUB este un prilej de a veni în întâmpinarea cititorilor cu noi titluri şi colecţii, apărute într-o excelentă formă grafică. Mai mult, în onoarea ţării invitate (Cehia), la standul editurii va fi pregătit un raft dedicat culturii cehe (peste 20 de titluri), iar pe data de 21 mai, ora 16.00, publicaţiile de profil vor fi prezentate în spaţiul rezervat Cehiei, aflat în vecinătatea Consorţiului Universitaria.
bookfest_2015

 4,262 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.