Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Clasificări A și B pentru Editura Universității din București în urma evaluării CNCS

În urma evaluării CNCS din ultima parte a anului 2020, Editura Universității din București este clasificată în următoarele categorii: A pentru Filologie; B pentru Filosofie; B pentru Istorie și studii culturale; B pentru Teologie. Atașăm în acest sens fragmente print-screen de pe site-ul CNCS.

 1,221 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.