Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Difuzare extinsă pentru cărţile EUB

Editura Universităţii din Bucureşti a semnat recent un nou contract de difuzare de carte

Diversitatea titlurilor publicate în ultimii ani, punerea în valoare a studiilor de referinţă, condiţiile grafice de tipărire, autoritatea EUB pe plan naţional au dus la constituirea unui semnificativ segment de interes în zona Moldovei. În mod firesc, a intrat recent în vigoare un contract de difuzare de carte cu o librărie de profil ştiinţific din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. În spaţiul academic moldav îşi vor aştepta cititorii titluri EUB din sfera socio-umană (cel puţin pentru început), urmând ca eventuala extindere a domeniilor să se conformeze solicitărilor publicului.

Contractul cu SC CONVENTUS SRL – Libraria Academică „Orest Tafrali”, cu sediul în Iaşi, Bulevardul Carol I, nr. 11, Corp A, UAIC, parter este primul semnat de EUB cu o librărie din afara Bucureştiului (şi vine după cele, constant înnoite, cu SC Bibliostar SRL – Librăria Mihai Eminescu şi World Mediagraph SRL – Editura Tracus Arte).

Totodată, în ultimul timp s-a înregistrat o spectaculoasă creştere a vânzărilor online EUB.

 3,989 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.