Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Drumul Caravanei EUB se îndreaptă către Filosofie

06StandCaravana EUB va fi la Facultatea de Filosofie (Splaiul Independenței, nr. 204) în zilele de 25 și 26 februarie 2014, începând cu ora 9:00. Pe lângă aparițiile EUB ce se încadrează în numeroasele direcții de cercetare ale filosofiei, în Caravană va fi reprezentat și domeniul religie-teologie, ca și alte domenii socio-umane înrudite: pe 25 februarie 2014, la ora 18:00, în amfiteatrul Mircea Florian din sediul Facultății va avea loc conferința „Liberul arbitru și responsabilitatea. O analiză conceptuală”, susținută de prof. univ. dr. Mircea Dumitru, Rectorul Universității din București. Evenimentul se înscrie în dezbaterea „Libertatea morală și liberul arbitru”, organizată de Facultatea de Filosofie (Universitatea din București), Centrul de Cercetare a Istoriei Ideilor Filosofice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” (Universitatea din București) și Centrul de Dialog și Cercetare în Teologie, Filosofie și Știință.

 2,573 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Lasă un răspuns

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.