Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Editura Universității din București a inaugurat noua linie tipografică

Editura Universității din București (EUB) a inaugurat, luni, 11 februarie 2013, o nouă linie de tipărire digitală.

Este un moment deosebit din activitatea acestui departament al Universității București. Efortul financiar însemnat pentru această investiție face parte din planul de modernizare și de restructurare a EUB, reușită ce va contribui nemijlocit la creșterea calitativă a producției de carte, la standarde europene. În egală măsură, doresc să mulțumesc colegilor din rectoratul UB și conducerii EUB pentru munca și contribuția aduse la materializarea acestei inițiative
a declarat cu acest prilej, prof. univ. dr. Mircea Dumitru, rectorul Universității București.

 2,133 total views,  2 views today

Tagged

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.