Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB “colindă” la Litere

1În zilele de 11, 12 și 13 decembrie 2013, în holul Facultății de Litere (Str. Edgar Quinet), începând cu orele 11:00, până seara, Caravana EUB va însoți o suită de evenimente.

Miercuri și joi, Departamentul de Științe ale Comunicării, Specializarea Comunicare și Relații Publice, aniversează două decenii de existență. Momentul este și un prilej de comemorare a personalității profesorului Cezar Tabarcea, inițiatorul și mentorul respectivei structuri academice. Pe 11 decembrie (ora 18:00, Amfiteatrul Bălcescu) va avea loc o conferință din seria ,,Valorile noastre”. În cadrul manifestării din 12 decembrie (ora 18:00, Sala de Lectură a Facultății de Litere) se va lansa volumul Cristina Bogdan, Ana-Maria Teodorescu (editori), CRP – După 20 de ani, ce tocmai a apărut la Editura Universității din București (într-o perioadă în care și EUB împlinește două decenii de la reorganizarea ca editură de carte științifică).

Vineri, Caravana EUB rămâne în Holul de Marmură, întrucât este prima zi a colocviului anual internațional al Departamentului de Lingvistică, ajuns la cea de-a 13-a ediție (și desfășurat anul acesta în 13-14 decembrie).

În Caravana EUB se vor reuni aproape 100 de titluri din vastul domeniu al filologiei (limba română, limbi străine, interdisciplinaritate). Și, în aceste clipe de sărbătoare, ar mai fi de spus, pentru cititorii împătimiți ai Literelor, un gând de Sărbători:

Vă urăm din Editură:

Câte paie pe șură,

Atâtea file de lectură!

 3,283 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.