Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB, eveniment la Biblioteca Naţională

Conferinţa Naţională a Comunităţii Educaţie pentru Ştiinţe (ediţia a II-a), desfăşurată sub logo-ul „Evoluţie prin educaţie”, este un nou prilej de afirmare a Caravanei EUB, care se va deplasa vineri, 3 noiembrie 2017, începând de la ora 10:00, la Biblioteca Naţională a României (Bd. Unirii nr. 22, aripa Mircea Vodă).
Conferinţa aduce laolaltă experţi din domeniul educaţional de la nivel internaţional şi local, reprezentanţi ai şcolilor şi universităţilor, ai institutelor de cercetare, factori de decizie la nivel de politici educaţionale, industrie, ONG-uri, companii care vor prezenta, discuta şi experimenta abordări inovative ale STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), precum şi tendinţe de dezvoltare şi provocări cu care se confruntă diverşi actori interesaţi de dezvoltarea Comunităţii Educaţie pentru Ştiinţe.
Cei 250 participanţi sunt cadre didactice care predau discipline STEM (dintre care cel puţin 30 de cadre didactice din zone defavorizate), studenţi, universitari preocupaţi de cariera didactică, reprezentanţi ai diferitelor organizaţii ce desfăşoară activităţi de educaţie non-formală, ai institutelor de cercetare interesaţi de activităţi de comunicare a ştiinţei şi decidenţi în domeniul politicilor educaţionale.
Conferinţa cuprinde intervenţiile unor vorbitori-cheie, mese rotunde, un panel de experţi, expoziţii şi standuri educaţionale, precum şi mai mult de 20 de ateliere practice.
Oferta de carte a Caravanei EUB include titluri, deja cunoscute sau foarte recente, inclusiv noi colecţii, în primul rând din psihologie şi ştiinţele educaţiei, dar şi volume, conexe sferelor de interes ale conferinţei, din comunicare, educaţie fizică şi sport, calitatea vieţii, sociologie, filosofie, ştiinţe exacte.

 6,238 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.