Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB, la Casa Universitarilor

În zilele de 15 și 16 septembrie 2017, începând cu orele 09.00, Caravana EUB va fi prezentă la Casa Universitarilor din tr. Dionsie Lupu, nr. 46), cu ocazia evenimentului Geographies of Arab and Muslim Identity Through the Eyes of Travelers, conferinţă internaţională ce sărbătoreşte împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea secţiei de limba arabă la Universitatea din Bucureşti. Volumele propuse de Caravana EUB (în română şi în limbi de circulaţie internaţională) se încadrează atât în sfera arabisticii (limbă, literatură, cultură) şi a identităţii musulmane, cât şi, dată fiind diversitatea participării interne şi internaţionale la această conferinţă aniversară, în studii culturale/socio-umane cu spectru mai larg.

În cadrul conferinţei va fi lansat volumul autoarei Alina-Georgiana Focşineanu, Mărturii din arabistica românească, recent apărut la Editura Universităţii din Bucureşti în colecţia „Personalităţi ale Universităţii din Bucureşti”.

 4,612 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.