Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Caravana EUB, la statui – 150 de ani de existență a Universității din București

universitatea_bucuresti_75117200Festivalul „Școala de nume mari”, care se va desfășura în perioada 5-7 iunie 2014, în Piața Universității (la Statui), marchează sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea Universității din București. Proiectul este inițiat de Universitatea din București și desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului București și Asociației Editorilor din România.

În toate cele 3 zile aniversare, începând cu ora 10:00, Caravana EUB va prezenta producția editorială EUB, ce ilustrează activitatea de cercetare din facultățile și specializările Universității din București: activitate cu deosebite realizări, intrate an de an în patrimoniul științific intern și internațional.

Festivalul „Școala de nume mari” își propune să coreleze oferta unui târg de carte cu o campanie de promovare a Universității din București, menită să demonstreze impactul activității academice din instituție asupra culturii și științei din România”, se arată în comunicatul Universității din București.

 2,412 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.