Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – primul pas din 2014 al Caravanei EUB

limbi-straine2În zilele de miercuri, 19 februarie, și joi, 20 februarie 2014, începând cu ora 9:00, Caravana EUB se va afla la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (sediul din Pitar Moș).

Studenții, profesorii, specialiștii și publicul interesat sunt invitați la lectură supunându-li-se atenției producția editorială de dată recentă, precum și lucrări deja consacrate ori ediții revizuite și adăugite, din domeniile limbilor și literaturilor romanice, germanice, slave, clasice, orientale. Perfecționarea competențelor lingvistice, dialog și interferențe între limbi și culturi, dimensiuni sincronice și diacronice în lingvistică și literatură – astfel de arii de cercetare ale cadrelor didactice și studenților din Universitatea din București se reflectă în studii, cărți cuprinse în colecții, publicații periodice și volume omagiale apărute la Editura Universității din București. Dintre acestea, Caravana EUB își întâmpină cititorii cu peste 100 de titluri.

 2,330 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.