INVITAŢIE

Nu întâmplător Alexandru Calmâcu a semnat romanul “Inscripţie despre Absurd”, apărut anul acesta (2017) la Editura Tracus Arte. Fără alte coincidenţe universale, autorul are plăcerea fundamentală de a vă invita la evenimentul de lansare a cărţii, organizat la Librăria Cărtureşti-Verona (lângă Cinema Patria) în ziua de vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00.

Criticii literari Ion Bogdan Lefter, Doru Mareş, Dan Mircea Cipariu vor analiza pe toate feţele textul romanului, iar actriţa Teatrului Bulandra, Serafim Profira, va citi fragmente din carte.

“Nu ştim cum şi-n ce fel s-a întâmplat, dar în oraşul nostru mare, o metropolă cu peste două milioane de locuitori, fără a pune la socoteală persoanele aflate în tranzit, adică turiştii, oamenii de afaceri, politicienii de pe alte meleaguri sau bărbaţi de diferite naţionalităţi veniţi după femeile băştinaşe şi, mai nou, muieri din alte ţări, apropiate sau îndepărtate, sosite special pentru masculii autohtoni, deci, repetăm, în urbea noastră atât de populată au dispărut, peste noapte, legile”. (fragment din volum)

 3,456 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply