Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Lansare Miron CIHÓ, „Ostraca: surse pentru studierea universului faraonic”

Pe data de 21 martie 2017 a avut loc la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti lansarea volumului OSTRACA: SURSE PENTRU STUDIEREA UNIVERSULUI FARAONIC, datorat lui Miron Cihó. Evenimentul s-a bucurat de o largă audienţă în rândul studenţilor şi cercetătorilor. S-a remarcat dialogul pe teme ştiinţifice dintre autor, prof. dr. Miron Cihó, şi prof dr. Ecaterina Lung (ambii de la Departamentul de Istorie Antică, Arheologie şi Istoria Artei). Au participat, de asemenea, conf. dr. Florentina Niţu, decanul Facultăţii de Istorie, conf. dr. Ioan Opriş, prodecan la aceeaşi facultate, prof. dr. Carol Căpiţă, de la Departamentul de Istorie Antică, Arheologie şi Istoria Artei. Autorul a adresat mulţumiri tinerilor colaboratori care au contribuit la realizarea cărţii: Simona Georgiana Dragomir, Beatrice Andreea Bunescu, precum şi Andrei Cihó, autorul copertei.
Pentru Editura Universităţii din Bucureşti, a fost un prilej de bucurie academică, Miron Cihó fiind un autor constant, cu titluri de înaltă ţinută ştiinţifică şi, în acelaşi timp, cu succes pe piaţa cărţii. Volumul de faţă este al doilea din Seria „Studii de egiptologie”, inaugurată la EUB de asemenea de Miron Cihó.

 5,796 total views,  10 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.