Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

HUMAN ANATOMY

  • Autor: Mihaela MARCU-LAPADAT
  • An aparitie: 2015
  • Numar de pagini: 280
  • Format: A4
  • ISBN: 978-973-575-0

38,00 lei

Obiectivele principale ale cursului de față sunt înțelegerea și însușirea conceptelor fundamentale ale anatomiei: unitatea structură-funcție, ierarhizarea organizării structurale și homeostazia, ca premisă a independenței și adaptabilității organismului uman. Cursul este astfel structurat încât să faciliteze integrarea disciplinei în studiul mai larg al celorlalte științe biologice și să constituie un instrument în înțelegerea mai aprofundată a acestora. Astfel, pornind de la ipoteza că forma nu poate fi înțeleasă fără a se face referire la funcție, fiecare organ este tratat ca structură funcțională și se fac, de asemenea, referiri la structura macroscopică, indisolubil legată de cea microscopică. Volumul abordează holistic organizarea structurală a organismului uman și cuprinde un minimum absolut necesar de aspecte patologice ale diferitelor sisteme de organe, în vederea educației pentru sănătate, care constituie un alt obiectiv major al acestei lucrări.

 16,030 total views,  34 views today

Categories: , Tag:

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.