Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

ORAL EXAMINATIONS. ANALYSIS OF SPEECH ANALYTICAL PERSPECTIVE

  • Autor: Ioana Hermine FIERBINȚEANU
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 330
  • Format: B5
  • ISBN: 978-973-737-547-6

30,00 lei

“Lucrarea doamnei Ioana Hermine Fierbințeanu se remarcă prin originalitate și actualitate. Sunt de subliniat următoarele merite științifice incontestabile: Analiza efectuată se referă la un domeniu neglijat, până în prezent, în germanistica de la noi din țară. Mie, cel puțin, nu îmi este cunoscută vreo lucrare de o asemenea amploare axată pe analiza discursului publicată în limba germană în România. Metoda de lucru utilizată este confirmată prin ample explicații teoretice și demonstrată printr-un bogat corpus autentic, alcătuit riguros și redat conform uzanței și convențiilor în domeniul lingvistic respectiv. Analiza întreprinsă de doamna Hermine Fierbințeanu prezintă interes din punct de vedere științific și didactic și o recomand a fi publicată pentru a putea fi pusă la dispoziția studenților care intenționează să studieze în Germania și vor fi puși, așadar, în situațiile lingvistice descrise în teză, a tinerelor cadre didactice care urmează cursuri de perfecționare în țări germanofone, a examinatorilor, precum și a lingviștilor care se ocupă de cercetarea unor probleme ce țin de aspectele orale ale limbii…”. (prof. dr. Ioan Lăzărescu)

 8,068 total views,  10 views today

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.