Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Metafizică, epistemologie și filosofia științei – Caravana EUB, de veghe

Imediat după zilele de la Sociologie, Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (EUB) aleargă la Facultatea de Filosofie (Splaiul Independenței, nr. 204) miercuri, 22 mai 2013, începând de la ora 09:00.
Afis Filosofie 22.05.2013
Cu titluri – în limba română și în limbi străine – din oferta noastră de filosofie ce acoperă numeroase discipline și cercetări interdisciplinare, precum și din alte domenii socio-culturale, Caravana EUB vine în întâmpinarea conferinței dr. Tudor Baetu (cadru didactic la Universitatea din Viena, doctor în filosofie, cercetător și autor a numeroase articole, având o carieră internațională) intitulată Parts, Wholes and Levels of Reduction in Biology, care va avea loc la ora 18:00. Conferința se încadrează în seria seminarului săptămânal al Departamentului de Filosofie Teoretică, unde se expun rezultate de cercetare și se discută cu participanții.

 2,640 total views,  2 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Related Posts

Leave a Reply

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.