Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03 Comenzi online 021 410 25 75

Liceenii vin acasă la Caravana Cărții Științifice

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ultimele zile din săptămâna „Școala Altfel” a liceenilor din București și din întreaga țară, mai exact joi și vineri (4-5 aprilie 2013), sunt dedicate vizitării Târgului Educației, organizat de una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din România – Universitatea București.

Firesc, la ediția din acest an, Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (EUB) nu poate lipsi și, în cele două zile de eveniment, îi va întâmpina pe viitorii absolvenți de liceu chiar la intrarea în holul central al Palatului Facultății de Drept (Bd. M. Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București). În decizia lor pentru o pregătire profesională de excepție, Caravana le-a pregătit un ansamblu de titluri recent tipărite, din toate specializările universitare.

În acord cu oferta educațional-culturală prezentată de facultățile Universității din București, la standul Caravanei sunt expuse peste 150 de volume publicate la EUB, din domeniile: științe ale naturii, științe exacte, litere române și străine, științe socio-umane. În ambele zile de târg, avem câte un eveniment:

Joi, 4 aprilie, ora 12:15 Lansare de carte – Problema minte-creier în neuroștiința cogniției, editori Gabriel Vacariu, Gheorghe Ștefanov. Prezintă Gabriel Vacariu (Facultatea de Filosofie) și Bogdan Amuzescu (Facultatea de Biologie).

Vineri, 5 aprilie, ora 13:30 Lansare de carte – Activitatea fizică independentă și valorificarea prin mișcare a timpului liber (2 vol.), autor colectivul DEFS. Prezintă: Doina Andrieș, prof. Mirela Pelin (președinta Asociației Municipale Sportul pentru Toți).

Mai multe detalii despre Targul Educatiei puteti afla aici.

 4,831 total views,  8 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Related Posts

Leave a Reply

Comenzile primite în perioada 26.07-05.09.2022 vor fi procesate și livrate începând de marți 06.09.2022.
De asemenea, Librăria Universității din București va fi închisă în perioada 01.08-05.09.2022.