Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Frica, din Antichitate și până azi

După un itinerariu european, Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (EUB) ajunge, sâmbătă, 30 martie 2013, cu începere de la ora 09:00, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (în clădirea din Edgar Quinet, etaj 3).

Revenirea Caravanei în acest lăcaș de învățătură se datorează invitației făcute de către profesorii de la catedra de Limbi Clasice, cu ocazia desfășurării colocviului internațional „Expresii ale fricii din Antichitate până în lumea contemporană”. Evenimentul este organizat de către facultate, în colaborare cu Institutul de Studii Clasice și Societatea de Studii Clasice din România.

Caravana EUB expune cu acest prilej, pentru invitații români și străini, ultimele apariții editoriale din domeniul filologiei clasice, și nu numai.

 3,139 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.