Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

În premieră, la Bookfest, cinci edituri universitare laolaltă

19_Afis_Bookfest_2013_85d40990c8Pentru Salonul Internațional de Carte Bookfest, care își deschide porțile miercuri, 29 mai 2013, la complexul Romexpo, în Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (EUB) vin laolaltă și producțiile de carte ale celor mai importante instituții de învățământ superior din țară. În premieră națională, universitățile „Al. I. Cuza” din Iași, de Vest din Timișoara, „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ASE București și Universitatea din București s-au asociat și au format Consorțiul Universitaria.

Sub egida „Consorțiu Universitaria”, toate cele cinci edituri universitare vor ocupa un spațiu comun, personalizat, de prezentare, pe o suprafață totală de 50 metri pătrați, în pavilionul central C4.

În aceste condiții de reală și benefică expunere a volumelor, publicul iubitor de carte științifică va putea consulta și achiziționa cele mai recente și importante apariții editoriale din domeniile filologie, istorie, teologie, filosofie, psihologie, științele educației, geografie, limbi străine (engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, limbi clasice), matematică, fizică, chimie, științele economice.

La ediția din acest an, a opta, a Salonului Internațional de Carte Bookfest vor participa aproape 200 de edituri, cu peste un milion de titluri. Partenerul evenimentului este Ministerul Culturii. Porțile Salonului se vor închide duminică, 2 iunie 2013, ora 22:00.

 3,417 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Lasă un răspuns

Având în vedere noile restricții legate de situația epidemică actuală, Librăria Universității din București, situată în holul Facultății de Istorie, va putea fi vizitată doar cu prezentarea certificatului verde.

Cărțile pot fi comandate și online.