Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03 Comenzi online 021 410 25 75

La conferința slaviștilor, Caravana EUB prezentă

La conferința despre „Universul limbii și literaturii ruse și dialogul culturilor în lumea contemporană”, organizată la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București (FLLS), Caravana EUB, evident, nu putea lipsi. Așadar, vineri 4 noiembrie 2013, începând cu orele 10:00 și până seara, în holul facultății din Pitar Moș, Caravana EUB va expune, pentru cei 150 de participanți din 18 țări, cadrelor didactice din România și studenților, peste 100 de titluri recent apărute, din domeniile slavisticii, limbilor clasice și contemporane.

Conferinta-aniversara-limbi-straine

Evenimentul deosebit la care a fost invitată să participe CEUB este organizat de către Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Rusă (APLLRR) împreună cu Departamentul de Filologie Rusă și Slavă a FLLS, sub egida Asociației Internaționale a Profesorilor de Limba și Literatura Rusă (MAPRYAL) și cu sprijinul Fundațiilor Russkii Mir și Rossotn. Potrivit comunicatului, „conferința se bucură de implicarea Ministerului Educației Naționale, a Ambasadei Federației Ruse la București și Departamentului de Relații Interetnice al Guvernului. Alți parteneri: Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, Școala rusă de pe lângă Ambasada Federației, Centrul Cultural Rus de pe lângă ASE București”.

 3,067 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Lasă un răspuns