Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

CONTOS LUSÓFONOS OITOCENTISTAS – ANTOLOGIA BILINGUE. POVESTIRI LUSOFONE DIN SECOLUL AL XIX-LEA – ANTOLOGIE BILINGVĂ

  • Autor: CORINA NUȚU (organizare, notă introductivă și note)
  • An aparitie: 2020
  • Numar de pagini: 236
  • Format: A5
  • ISBN: 978-606-16-1032-7
  • Limba textului: română, portugheză

17,00 lei

Acest volum include textele integrale a paisprezece povestiri scrise în secolul al XIX-lea de către doisprezece autori portughezi și brazilieni, însoțite de traduceri realizate de masteranzi și absolvenți ai Masteratului de Traductologie Latino-Romanică (Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București).
Antologia are menirea de a ilustra bogăția tematică și stilistică a povestirii în literaturile lusofone din secolul al XIX-lea și de a oferi cititorilor o imagine, chiar și parțială, a diversității culturale și lingvistice existente în această perioadă în Portugalia și în Brazilia.

 1,348 total views,  8 views today

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.