Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

EDUCAȚIA PRIN LENTILA ECHITĂȚII. COMPETIȚIE ȘI COOPERARE ÎN ȘCOALA ROMÂNEASCĂ

  • Autor: EMIL PĂUN, ECATERINA VRĂSMAȘ, BEATRICE ALMĂȘAN (coord.)
  • An aparitie: 2020
  • Numar de pagini: 290
  • Format: B5
  • ISBN: 978-606-16-1214-7
  • Limba textului: română

29,00 lei

Conferințele centrului de cercetare CCPEE au în vedere asigurarea accesului și participării la educație pentru toți actorii sistemului de învățământ, în respectul echității și incluziunii educaționale.
Școala are un rol decisiv în organizarea și proiectarea unei învățări adecvate pentru tânăra generație. Devine tot mai important ca procesul educațional să fie acompaniat și /sau condus pentru a obține rapid, real și eficient rezultate cât mai bune, pentru fiecare dintre cei care învață.
Conferința a adus împreună rezultatele studiilor și punctele de vedere ale colaboratorilor de la universități românești de prestigiu, grupați în inițiativa GREI (Grupul Român pentru Educație Incluzivă – RENINCO), ale profesorilor din Școala Doctorală de Științele Educației de la FPSE, doctoranzilor și absolvenților acestei școli.

 689 total views,  6 views today

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.