Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

JAPANMANIA ÎN SPAȚIUL CULTURAL ROMÂNESC

  • Autor: ALICE TEODORESCU
  • An aparitie: 2019
  • Numar de pagini: 254
  • Format: A5
  • ISBN: 978-606-16-1088-4
  • Limba textului: română

20,00 lei

A analiza popular culture din Japonia, dar și popular culture în general, devine un demers local și global în același timp, tocmai pentru că mediul digital și fluxurile inegale de distribuție, adesea oficiale, cât și generate de fani, sunt tot mai vizibile, prin rețelele de socializare virtuale și modul în care produsele sunt hibridate, ștergând granițe reale sau imaginare.

În cele din urmă, a înțelege popular culture ca forță generatoare de heterotopii per se, dar și de heterotopii de ordin afectiv, deschide noi piste de cercetare, făcând productivă analiza fandom-ului cumulativ în această lumină.

 8,550 total views,  6 views today

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.