Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

LUCRĂRI PRACTICE DE BIOCHIMIE ȘI BIOLOGIE MOLECULARĂ. VOL. I. BIOCHIMIE

  • Autor: Mihaela ZĂULEȚ, Marieta COSTACHE
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 230
  • Format: A4
  • ISBN: 978-606-16-0077-9

34,50 lei

Lucrarea reprezintă o foarte succintă trecere în revistă a celor mai utilizate metode din laboratorul de biochimie și laboratorul clinic care, sperăm noi, vor fi utile studenților și chiar absolvenților noștri ca să înțeleagă mai ușor principiile de dozare, aplicațiile și mai ales semnificația acestor determinări. […] Lucrările practice propuse pot fi realizate individual sau în grup, în cadrul laboratoarelor de biochimie. Motivația acestei abordări tinde să justifice, în plan pedagogic, preocuparea noastră de a conferi problematicii lucrării caracterul analitic și aplicativ pe care îl implică pregătirea practică în biochimie. (Autoarele)

 8,988 total views,  2 views today

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.