Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

LUMEA ROMANĂ ȘI BARBARICUM ÎN ANTICHITATEA TÂRZIE: CONFRUNTARE ȘI METAMORFOZĂ

  • Autor: Cristian Olariu
  • An aparitie: 2013
  • Numar de pagini: 246
  • Format: B5
  • ISBN: 978-606-16-0315-2

„Lucrarea de față aduce în paginile sale toate articolele și studiile de specialitate al istoricului și arheologului Cristian OLARIU, care au fost publicate în diferite reviste din țară și străinătate, constituind doar o parte a impresionantei sale activități de cercetare desfășurată timp de doar 16 ani. Încercăm, astfel, să oferim publicului, colaboratorilor și studenților profesorului Cristian OLARIU o formulă compactă de prezentare a efortului său științific care mărturisește seriozitatea și pasiunea cu care a readus în actualitate fascinanta istorie a metamorfozei lumii romane antice în secolele III-IV și a contactului acesteia cu regatele barbare de la periferia imperiului”, notează editorii.

 10,970 total views,  4 views today

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.