TELEFOANE: Redacție 021 410 23 84 / Tipografie 021 315 25 10 / Librărie 021 305 37 03
cop.-Docze

UNIVERSUL PLATONIC ŞI INTERPRETAREA HOLOGRAFICĂ A LUMII FIZICE: REALITĂŢI MULTIPLE

  • Autor: ALEXANDRU DOCZE
  • An aparitie: 2017
  • Numar de pagini: 156
  • Format: A5
  • ISBN: 978-606-16-0864-5
  • Limba textului: română

16,00 lei

“Volumul de debut al lui Alexandru Docze reprezintă o contribuţie remarcabilă în registrul studiilor interdisciplinare. Născută la confluenţa dintre filosofie, religie şi ştiinţă, lucrarea se concentrează, într-o manieră complexă şi creatoare, asupra posibilelor corespondenţe şi relaţii între modelul platonic şi modelul holografic de interpretare a lumii. Cartea se adresează omului modern, plasând dialogul dintre filosofia platonică şi teoriile fizicii moderne în orizontul actual de problematizare cu privire la modurile în care este înţeleasă şi teoretizată ştiinţific realitatea.” (Madeea Axinciuc)

Alexandru Docze este absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (specializarea Ingineria Informației) din cadrul Universității Politehnice din București. În anul 2013 a absolvit masteratul interdisciplinar “Studii religioase — Texte și Tradiții” din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine — Universitatea din București, iar în prezent este doctorand al Facultății de Filosofie din București cu o temă despre nivelurile lumii fizice și relaţia dintre acestea şi conceptul de realitate.

1,122 total views, 2 views today

În stoc

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “UNIVERSUL PLATONIC ŞI INTERPRETAREA HOLOGRAFICĂ A LUMII FIZICE: REALITĂŢI MULTIPLE”