Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Periplul Caravanei EUB continuă la facultățile de Filosofie și Litere

08FilosofieDupă târgurile naționale și internaționale la care a fost prezentă, Caravana Cărții Științifice a Editurii Universității din București (CCSEUB) își continuă periplul și va ajunge miercuri (4 decembrie 2013) și joi (5 decembrie 2013), începând cu orele 9,30, la Facultatea de Filosofie a Universității București (din Splaiul Independenței, nr. 204, sector 6, la 200 de metri de podul Basarab).

Ca urmare a numeroaselor cereri de carte înregistrate în redacția editurii, Caravana a hotărât să revină în mijlocul studenților, cercetătorilor și cadrelor didactice de la Filosofie și, timp de două zile, va etala lucrările de specialitate editate pe parcursul anului 2013. Astfel, din bagajele cu cărți se vor regăsi 51 de noi titluri din domeniile filosofie, istorie și științe sociale.

În săptămâna următoare, mai exact în zilele de 11 și 12 decembrie 2013, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea Departamentului de Științe ale Comunicării din cadrul Facultății de Litere a UB, Caravana Cărții Științifice nu va lipsi de la eveniment și va fi prezentă, de dimineața și până seara, în holul de marmură a instituției de învățământ superior de pe strada Edgar Quinet.

 3,166 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Lasă un răspuns

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

Activitatea comercială a noii edituri va fi suspendată până în a doua jumătate a lunii septembrie 2021. Ulterior, comenzile de carte vor putea fi plasate la adresa comenzi-eub@unibuc.ro.


*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.