Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Prezență românească la Târgul de Carte de la Istanbul, 2012

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național va organiza standul național al României în cadrul Târgului Internațional de Carte de la Istanbul care se va desfășura în perioada 17-20 noiembrie 2012 și care va găzdui deopotrivă expoziția de carte și evenimentele culturale desfășurate cu acest prilej.

La ediția din acest an, la standul național vor fi expuse peste 300 de titluri de la 22 de edituri, printre care Editura Art, Brumar, Cartea Românească, Casa Radio, Capitel, Corint, Curtea Veche, C.N.I. Coresi, Humanitas, Hasefer, Ideea Europeană, Jurnalul Național, Libra, Lider, Nemira, Niculescu, Paralela 45, Polirom, Rao, Editura Universității București, Vremea, Vivaldi.

Scriitorii Eugen Uricaru și Radu Aldulescu vor fi invitații MCPN la ediția din acest an și vor susține lecturi pe 18 noiembrie, ora 18,00, în Forum Area din cadrul Târgului. Lecturile vor fi susținute din romanele “Plan de rezervă” (Eugen Uricaru) și “Îngerul încălecat” (Radu Aldulescu), în prezența doamnei Semra Selim, traducătoare din limba română în limba turcă .

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național adresează mulțumiri tuturor editurilor care au contribuit cu carte la standul României!

sursa: Ministerul Culturii și Patrimoniului Național

 2,822 total views,  4 views today

Tagged

About Raluca GRIGORIU

redactor EUB

View all posts by Raluca GRIGORIU →

Alte articole

Lasă un răspuns

Având în vedere noile restricții legate de situația epidemică actuală, Librăria Universității din București, situată în holul Facultății de Istorie, va putea fi vizitată doar cu prezentarea certificatului verde.
Cărțile pot fi comandate și online.