Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Reamintim autorilor şi tuturor colaboratorilor

  • Editura Universităţii din Bucureşti publică exclusiv lucrări cu caracter ştiinţific.
  • Nu se acceptă manuscrise redactate, integral sau parţial, fără diacritice.
  • Nu se acceptă modificări de text după predarea manuscrisului electronic la redacţie (cu atât mai puţin în timpul sau după procesul de tehnoredactare). Se acceptă doar corecturi de literă înainte de a fi tipărită macheta printată (exemplarul final de control).
  • Autorii trebuie să respecte fluxul editorial, perioada (fixată, prin documentele semnate, de minimum 6 luni) destinată procesului de evaluare, elaborare şi tipărire a lucrărilor.
  • Solicitările de Peer-Review se transmit numai de către EUB reprezentanţilor facultăţilor şi ai departamentelor UB din Colegiul Redacţional – este interzis autorilor să aducă personal referatele ştiinţifice.
  • Autorii nu vor mai fixa evenimente de lansare înainte de apariţia lucrărilor în format tipărit.

 3,348 total views,  6 views today

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?