Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03 Comenzi online 021 410 25 75

Târgul de carte Gaudeamus, 2012

La ediția din acest an (a XIX-a) a Târgului Internațional Gaudeamus, Editura Universității din București (EUB) este prezentă cu stand propriu, pe inelul de la etajul 1 al Pavilionului Central, la Romexpo.

Spre deosebire de edițiile trecute, în acest an EUB prezintă cititorilor peste 200 de titluri recent apărute, periodice, studii și lucrări științifice fundamentale din toate domeniile cercetării academice: filologie, limbi străine, jurnalism, filosofie, istorie, teologie, sociologie, psihologie, pedagogie, administrație și afaceri, geografie, geologie și geofizică, matematică-informatică, fizică, chimie, biologie, sport.

La ediția din acest, EUB a pregătit o surpriză pentru toți cititorii care vor vizita standul: la fiecare cumpărătură se oferă o carte gratis, la alegere.

Organizat de Radio România din 1994, Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură este un eveniment cultural specializat în expoziția de carte, cu un concept unic în peisajul evenimentelor de profil, fiind singurul târg de carte din lume inițiat și organizat de un post public de radio.

Dialogul dintre carte și radio durează de 19 ani, într-o formulă originală prin care Târgul GAUDEAMUS a câștigat în prestigiu și amploare de la an la an, fiind astăzi un eveniment-reper pentru piața de carte din România.

Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci.

 4,110 total views,  2 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Lasă un răspuns