Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Târgul internațional de carte LIBREX, Iași 2013

Timp de cinci zile, „Caravana Cărții Științifice” a Editurii Universității din București (EUB) își va rândui ultimele titluri tipărite la Târgul Internațional de Carte LIBREX, organizat în perioada 6-10 martie 2013, în centrul capitalei moldave, Iași.

Afis-Tg.-Librex-Iasi-2013

Organizatorii Târgului au denumit cea de-a 21-a ediție a manifestării – „Primăvara cărților la Iași”. La evenimentul ce se va desfășura în Sala Polivalentă din centrul orașului, EUB va prezenta cititorilor peste 200 de titluri noi de carte științifică, din domeniile filologie, limbi străine, filosofie, istorie, teologie, sociologie, psihologie, pedagogie, arte vizuale, științele exacte.

Ca o noutate pentru publicul ieșean, EUB a pregătit o surpriză: pentru fiecare cumpărătură se va acorda gratuit o carte din producția proprie a editurii.

La ediția din acest an participă 143 de case editoriale. Organizatorii ne informează că, prin acest eveniment cultural deosebit din viața orașului, urmăresc printre altele

să ilustreze dimensiunea actuală a industriei de carte din România, să intensifice dinamica expozițională ca număr de participanți, prin prezența unor edituri de prestigiu care să își poată afișa oferta editorială în mod direct, să ofere tuturor actorilor implicați posibilitatea deschiderii de noi parteneriate și forme de colaborare.

articol ziarul PUTEREA

 3,595 total views,  6 views today

Tagged

About Alexandru CALMÂCU

Alexandru Calmâcu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti pe Educaţie, cu o experienţă în presă de peste 25 de ani, timp în care a lucrat pentru instituţii media precum Agerpres (unde a fost corespondent de război în Transnistria), Evenimentul Zilei, Gardianul şi Puterea. Din 2011 predă Genurile presei scrise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, iar din 2012 ocupă funcţia de redactor şef al Editurii Universităţii din Bucureşti.

View all posts by Alexandru CALMÂCU →

Alte articole

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.