Redacție 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 021 305 37 03

Login

Register

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru procesarea comenzii dvs., pentru a vă susține experiența pe întregul site și pentru alte scopuri descrise în privacy policy. Datele personale, inclusiv comenzile dvs., se vor șterge automat la un an de la data creării contului.

Începând cu 1 iulie 2021, cele două edituri ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) s-au reorganizat într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press.

Toate propunerile de proiecte editoriale, precum și corespondența referitoare la fluxul editorial, se vor transmite la adresa editura@g.unibuc.ro.

*****

Pentru a facilita procesul de reorganizare a celor două edituri ale ale Universității din București (Editura Universității din București, respectiv Editura Ars Docendi) într-o singură entitate, sub numele Editura Universității din București - Bucharest University Press, decidem:

· începând din 15 iulie 2021, Editura Universității din București – Bucharest University Press nu mai primește lucrări al căror termen de apariție este înainte de 1 octombrie 2021.

· în perioada 1 august-15 septembrie nu se mai primesc volume în lucru.