Redacție 0760 013 746, 0726 390 815 Tipografie 0799 210 566 Librărie 0760 013 746
Relații cu publicul redacție: luni-vineri 9.00-13.00

STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ PENTRU CHIMIE MEDICALĂ ŞI FARMACEUTICĂ: CONCEPTE, METODE, TEHNOLOGII, SOFTWARE ŞI APLICAŢII

  • Autor: MARIN VLADA
  • An aparitie: 2017
  • Numar de pagini: 396
  • Format: B5
  • ISBN: 978-606-16-0940-6
  • Limba textului: română

42,00 lei

Această carte este utilă studenților de la noile programe de studii „Chimie medicală” și Chimie farmaceutică”, precum și studenților de la Master sau de la Școlile doctorale, de la Facultățile de Chimie și de la Facultățile de Medicină și Farmacie.

Cu un conținut inedit și cu diverse teme transdisciplinare, cartea abordează subiecte ce descriu evoluția teoriilor, metodelor și tehnicilor în demersul științific pentru rezolvarea problemelor complexe din natură și din procesul adaptării societăților omenești la provocările naturii. Matematica, Informatica și domeniul IT&C au un impact revoluționar în utilizarea de teorii, metode și tehnologii, pentru dezvoltarea tutoror domeniilor științifice, tehnice, economice, sociale etc., și pentru studierea și analiza proceselor și fenomenelor.

MARIN VLADA, cadru didactic universitar la Universitatea din București, a absolvit și susținut doctoratul la Facultatea de Matematică și Informatică din București. Inițial, timp de 10 ani, a activat ca cercetător/programator la Centrul de Calcul al Universității din București (CCUB), înființat de acad. Gr. C. Moisil. Este membru asociat CRIFST (Comitetul Român de Istoria şi Filosofia Ştiinţei şi Tehnicii), Academia Română. Are activităti și rezultate în demeniile: E-Learning, Inteligența artificială, Grafică pe calculator, Realitate Virtuală, Tehnologii Web. Are biografia inclusă în “2000 Outstanding intellectuals of the 21st century, first ed.”, Cambridge și în “Enciclopedia Personalităţilor din România”. În anul 2003 a fondat proiectul de e-Learning CNIV (Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual) – „Noi tehnologii în educaţie cercetare” , iar în anul 2006, proiectul internațional de e-Learning ICVL (The International Conference on Virtual Learning ) – „New Technologies in Education and Research”. Aceste proiecte de educație și cercetare, cu tradiție la Universitatea din București, care se desfășoară și în prezent, au fost premiate la nivel național.

Loading

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.